Banatul se pregătește să devină regiune gastronomică europeană în 2028

Ce spun cei de la TVR Timișoara nu e deloc rău: turismul gastronomic devine din ce în ce mai atractiv. Pot spune sigur că-mi place ideea pentru că pleșcăvița nu este deloc rea, e foarte gustoasă și o consum cu plăcere de fiecare dată cînd am ocazia. Mai sînt și alte mîncăruri bănățene care-mi plac dar pleșcăvița mi-a atras cel mai mult atenția. Cum punem în valoare tradițiile și delicatesele județului Timiș, dar și ale Banatului, din acest punct de vedere, afli cu ajutorul reporterilor TVR în ediția de astăzi a emisiunii Forum Economic. Cu Adriana Pinti și invitații ei: Corina Macri – președinte HORETIM și Simona Neuman – președinte Societatea pentru Promovarea și Dezvoltarea județului Timiș.

Așa că relaxează-te un pic vizitînd Banatul, vizitînd Timișoara și consumînd mîncarea bună de acolo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.