Web design, seo, software şi consultanţă

Supravirtual SRL este o firmă de consultanță și realizare de programe de calculator înființată în anul 2005. În ultimii ani am realizat proiecte în urma cărora firme sau persoane fizice și-au îmbunătățit activitatea folosind produse software (programe de calculator) adaptate nevoilor proprii.

Unul dintre țelurile pe care ni le-am trasat este eliminarea metodelor ad-hoc (formulare sau unelte greu de folosit – atît pe suport fizic, cît și suport virtual) care sînt de cele mai multe ori insuficiente. Asta poate fi realizată doar prin furnizarea unor soluții informatice la cheie, în funcție de cerințele și necesitățile clientului, care să urmărească fidel activitatea derulată. Sistemele informatice existente pot oferi prea puține sau prea multe facilități, nefiind niciodată adaptate nevoilor clientului.

Vă invităm să ne contactați pentru a analiza împreună avantajele pe care le puteți obține în urma dezvoltării unei soluție informatice la cheie, adaptată cerințelor și nevoilor dumneavoastră.

Oferim întreaga gamă de servicii TI începînd de la consultanța inițială gratuită, continuînd cu dezvoltarea și predarea proiectului și terminînd cu întreținerea și promovarea acestuia.

Mai multe informaţii despre proiectele noastre se găsesc pe Supravirtual.ro.