Vinzarile lui iPad de la Apple dupa lansare

Vînzările lui iPad de la Apple după lansare au dovedit încă o dată că mulţi cumpără în primul rînd renumele/sigla/marca şi abia apoi produsul în sine. Deşi prima variantă a lui iPad nu face mare lucrum cei de la Apple au reuşit să vîndă 300 de mii de bucăţi în SUA în prima zi în care dispozitivul a fost disponibil (sîmbătă), ei nefăcînd publice vînzările de duminică. În acest număr de vînzări au fost incluse comenzile anticipate, valoarea unui iPad fiind de 499 de dolari americani.

Compania a mai anunţat că utilizatorii de iPad au descărcat peste 1 milion de aplicaţii şi peste 250 de mii de cărţi în format electronic în acea primă zi.

Unii analişti au susţinut că s-au aşteptat vînzări de 700 de mii de bucăţi în prima zi şi că se aşteaptă vînzări de 10 milioane în următoarele 12 luni şi 20 de milioane în anul 2011.

Mai multe informaţii pe CNN.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>