Traian Basescu si fosta familie regala

Tot citind presa am văzut că Traian Băsescu caută cu orice prilej să-şi îmbunătăţească imaginea (în măsura în care mai poate îmbunătăţi mizeria aia de imagine) şi s-a apucat să-l boteze pe cel mai nou membru al fostei familie regale. Copchilul, numit Carol Ferdinand De România (iniţial, cînd am aflat de naşterea lui, credeam că cei din mass-media vor să facă mişto de noi denumindu-l aşa, dar am aflat că “De România” era de fapt nume de familie) este al optulea botezat de Traian şi Maria Băsescu.

Nu-mi plac botezurile… oamenii ăia chinuie copiii pentru nişte abureli fără sens (nu mă înţelegeţi greşit: respect credinţa cuiva fără nici o problema, dar un botez fără credinţă şi fără nici măcar fără acceptul celui în cauză nu este decît o abureală fără sens din partea părinţilor), iar mediatizarea din plin în cazul anumitor persoane (aşa zis publice) este cu atît mai rău. Din punctul meu de vedere e o tîmpenie să-ţi chinui copilul în ochii întregii ţări (sau, cel puţin a acelei părţi dintre români cărora le place să urmărească aşa ceva) şi apoi să te şi lauzi cu aşa ceva.

Din punctul meu de vedere, evenimentul respectiv a fost o pată pentru toţi cei care au fost direct implicaţi. Nici familia Băsescu şi nici fosta familie regală nu au nimic de cîştigat din aşa ceva… spun chiar că mai devreme sau mai tîrziu se va întoarce împotriva lor.

Dacă vă interesează ştirea puteţi să o citiţi pe Mediafax. Mi-e prea greaţă de prostii din astea ca să mă apuc să le aprofundez.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>