Televiziunile si politicul fac circ comun

Pe scurt: televiziunile în general şi Realitatea TV şi Antenele în special au tot criticat (dar mai mult au atacat în haite de reporteri cu comportament de hiene) în ultimul timp comportamentul tîmpit al politicienilor proşti, hoţi şi incapabili. Emil Boc s-a ofticat şi acum două zile s-a bătut în declaraţii şi pe microfoane cu televiziunile respective. După aia, ieri, vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur a declarat că “Din respect pentru o informare corectă a cetăţenilor, PDL a hotărît ca începand de mîine reprezentanţii săi să nu mai participe la emisiunile de dezbatere organizate de Antena 3 şi Realitatea TV pînă cînd aceste posturi vor reveni la o informare critică, dar corectă a opiniei publice”.

Cu alte cuvinte, bătălia în declaraţii continuă spre distracţia şi amuzamentul celor suficient de inteligenţi şi detaşati de evenimentele respective.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>