Soferul bataus din Craiova a fost arestat

Faptul că televiziunile din România au ajuns să se comporte ca nişte hiene trăind din scandal în scandal şi urmărind obsesiv un subiect sau altul pînă dincolo de epuizarea lui este clar şi foarte vizibil de multă vreme deja. De multe ori face mai mult rău decît bine, însă uneori, ocazional, efectele lor ajung să fie benefice şi, mai mult, să fie luate în considerare de către autorităţi.

Astfel, este cunoscut cazul şoferului din Craiova care în cursul zilei de vineri a lovit cu pumnii un bătrîn pe o trecere din Craiova şi l-a înjurat pentru că acesta a traversat drumul prea încet. În urma şocului bătrînul a făcut infarct şi a murit iar nepoţica acestuia care îl însoţea a rămas traumatizată. Ei bine, dacă marţi după amiază şoferul respectiv (cu numele Cosmin Drăgan) a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj împotriva bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cursul zilei de ieri el a fost arestat pentru 29 de zile.

Mass-media a adus o contribuţie importantă în acest caz, însă nu se va opri aici. Este foarte probabil că vor reacţiona la fel de obsesiv ca în cazul deputatului Cătălin Voicu şi ne vor arunca în faţă acest caz pînă cînd Cosmin Drăgan îşi va ispăşi pedeapsa din închisoare (acum fac presupunerea că în cele din urmă, cîndva în viitor, va fi condamnat pentru acţiunile sale).

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>