Se inchid casele de pariuri

Motivul e simplu: este o manevră la protest la aberaţiile guvernului care doreşte eliminarea limitei minime de impozitare de 600 de lei. Au mai fost asemenea manevre de protest, sau cel puţin una de care ştiu, iar guvernul a fost obligat să revină la decizia respectivă cînd a observat că veniturile din pariurile sportive s-au redus drastic. Acum pariorii mai au opţiunea pariurilor online, aşa că profiturile rapide pentru “norocoşi” (nu este doar noroc, dar chiar şi norocul are un cuvînt de zis) nu depind doar de casieriile cu sediu în România. Nu pot spune acelaşi lucru despre guvern care ar avea probleme la impozitarea unor cîştiguri virtuale care nu se regăsesc nicicum în taxele plătite de oameni.

Acţiunea asta nu este decît o dovadă în plus că guvernul poate fi obligat să ia decizia corectă şi, probabil, că nu ar face-o din proprie iniţiativă.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>