Refuzuri pe scurt

Poliţia Arad a refuzat să accepte indicatoarele care îi avertizau pe şoferi de beţivii de pe drum (Atentie, cetăţeni turmentaţi!) şi a cerut demontarea lor. Menţiunea refuzului este aici. Motivul: nu se regăsesc în legislaţia rutieră. Deocamdată. Ar trebui introduse, ştim cu toţii că sînt o grămadă de beţivi pe drumurile noastre, inclusiv la volan.

Traian Băsescu a refuzat să devină academician, membru de onoare a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România. Ştirea este aici. L-or fi speriat paralelele pe care mulţi le-au trasat între el şi cuplul Ceauşescu.

Sindicaliştii care au făcut o vizită la guvern zilele trecut şi au refuzat să mai asculte prostiile debitate de Emil Boc. Aşa că l-au huiduit şi au aruncat spre el cu bulgări de zăpadă. Ştirea este aici. Sper că acţiunea asta îi va dovedi lui Emil că reaua voinţă a televiziunilor este doar în imaginaţia lui sărăcăcioasă… nemulţumirile la adresa lui sînt mult mai răspîndite decît şi-a închipuit. Dacă ar avea măcar o urmă de bun simţ ar face ce i-au cerut sindicaliştii şi şi-ar da demisia, lăsînd în locul lui pe cineva mai competent. Adică cam pe oricine altcineva.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>