Prea multa rea-credinta la televizor pentru gusturile lui Emil Boc

Un articol de pe hotnews prezintă aici mai multe declaraţii de-ale lui Emil Boc de ieri seară. Nu vreau să le reiau, vă las pe voi să le citiţi, însă două dintre ele mi-au atras atenţia:

“În perioada imediat următoare nu avem în discuţie nici o remaniere guvernamentală.”

“Nu mă mai uit la televiziuni fiindcă e foarte multă rea credinţă. Primesc în fiecare zi un raport de presă şi văd ce se spune.”

Mass-media românească este foarte departe de a fi perfectă, dar în cazul lui Emil Boc(ănel) nu văd nimic rău în atitudinea televiziunilor. Guvernele Boc sînt respunzătoare de foarte multe dintre aberaţiile politice din ultimele luni şi li s-au spart în cap multe oale. Politica internă nu are nici o ţintă iar cea externă duce la îndatorarea masivă a ţării. Deci este foarte normal ca ei să fie criticaţi de către opinia publică în general, nu doar de către televiziuni. Nu pot decît să mă întreb despre măsura în care Emil Boc se “dă” pe internet, căutînd informaţii despre el şi găsind tone de critică pentru că nu-l prea “văd” ieşind în lume în afara ocaziilor oficiale… mă gîndesc că îi este prea ruşine de propriile acţiuni.

Iar remanierile guvernamentale au luat o pauză de 10 minute. Vor reveni cu o forţă care-i va clătina pe mulţi.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>