Mai am un singur dor: de Boc nu vreau să mor

Nu se spune degeaba că românii s-au născut poeţi. Azi, trecînd prin dreptul televizorului aprins pe ceva post tv, am auzit versurile din titlu, seamănă cu poezia lui Mihai Eminescu, dar sînt mult mai curente decît cele scrise acum aproape 130 de ani. Nu este un motto nou (căci asta este, unul dintre motto-urile ultimelor zile), a fost spus prima oară cel puţin acum o lună (în Constanţa), dar se potriveşte la perfecţie pentru mulţi dintre români.

Păi, oameni buni, nimeni nu vă obligă să muriţi din cauza lui Emil Boc! El nu este decît reprezentantul unui grup de incapabili şi de hoţi care au ajuns în posturi de decizie cu acordul nostru (tacit sau nu). În fiecare guvern există un echilibru între deciziile bune şi deciziile proaste, iar atunci cînd balanţa se înclină iar guvernul ajunge să facă mai mult rău decît bine este datoria noastră să-l schimbăm cu unul mai bun. Aş putea spune că este chiar mai mult decît o datorie: este o obligaţie.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>