Lista rusinii

Aseară un grup de pe facebook mi-a atras atenţia atunci cînd cîţiva prieteni de pe reţeaua socială s-au alăturat lui, l-am vizitat şi m-am alăturat şi eu. Nu este ceva neobişnuit, este doar o prelungire a activităţii de pînă acum (sau cel puţin o parte) de pe această pagină.

Mesajul este simplu: oamenii sînt invitaţi să îi alerge pe politicieni la cursa de 100 de metri garduri. Este o reacţie perfect normală pentru că deciziile politicului au ajuns să afecteze negativ societatea în ansamblul ei. Nu mai reiau chestii pe care le ştiţi deja, vă spun doar că locaţia grupului este aici.

Descrierea completă a grupului urmează:

Ei sunt cei care ne-au condamnat bunicii, parinţii şi familiile la sărăcie şi mizerie…ei le-au semnat condamnarea la o viaţă şi mai grea!”

© www.lista-rusinii.com

YAHOO AU CENZURAT www.lista-rusinii.com
Adresa nu mai poate fi transmisa in conversatii, dupa ce initial au cenzurat posibilitatea de a o adauga la status. JOS CENZURA!

Dupa cum stiti deja prin tara au inceput sa ii alerge pe alesii PD-L (aia responsabili). De accea, ne-am gandit sa initiem acest concurs. Daca tot ii alerga macar sa il facem distrativ nu? Alesul PD-L mai da jos burta …. alergatorul face si un ban cinstit , ban care evident va fi impozitat ..etc etc.. si va intra in bugetul statului. Ca sa fie limpede, nu instigam la violente. Nu. Doar vrem sa vedem si noi si sa fie distractiv. Cred ca doar asta ne-a mai ramas. Trimiteti filmuletele sau fotografiile la sport@pesurse.ro sau intrati pe sportcupdl.pesurse.ro . Cel mai bun alergator sa invinga!

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>