Laszlo Tokes, vicepresedinte la Parlamentul European

Aparent azi e zi de circ prin parlamentele europene şi îi au ca personaje principale pe politicienii români (indiferent de naţionalitate). Guvernul lui Emil Boc este încă sub stare de asediu, iar circul din ultimele două zile va intra cu siguranţă în arhivele multor televiziuni şi, indirect, în analele istoriei. La cît s-au înjurat şi au lătrat unii la alţii numai parlamentari nu pot fi numiţi. Nici golanii de pe străzi, pentru care chemi poliţia în cazul unor bătăi, nu ar face aşa scandal. Dar nu e de mirare, noi i-am pus acolo. Tocmai a început votul moţiunii de cenzură şi în curnd vom afla dacă schimba javrele din guvern cu altele sau vom rămîne încă un pic cu cele de acum.

Pe de altă parte, alte discuţii şi parlamentări au avut loc în Parlamentul European cu prilejul alegerii unui vicepreşedinte. A fost ales Laszlo Tokes, ceea ce va fi cu siguranţă un mare dezavantaj pentru românii din România. Dar ce pot să zic, tot noi l-am trimis acolo.

Atîta vreme cît ne alegem atît de prost, de tîmpit şi de aiurea reprezentaţii (mai mult pe baza urletelor şi minciunilor scoase decît a rezultatelor) şi îi lăsăm acolo să se lăfăie pe banii noştri, ce pretenţii putem avea de la statul român?

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>