Impozitul pe unele masini se dubleaza

Gluma de prim-ministru pe nume Emil Boc a anunţat în seara asta că se dublează impozitul pentru maşinile cu o capacitate cilindrică mai mare de 2000 cm cubi. Era oarecum de aşteptat, ăştia vor să impoziteze TOT. Totuşi trebuie să remarc că s-au mai scremut un pic şi a durat cam mult pînă să impoziteze şi asta, am auzit ideea propusă de cineva de ceva vreme. În alte condiţii aş spune că pe politicieni îi paşte o constipaţie, dar nu cred că ei pot face aşa ceva. Ar însemna să fac presupunerea (fie ea şi prin absurd) că ei au capacitatea de a scoate idei bune, chiar dacă nu-s tocmai originale, şi nu pot face o asemenea presupunere.

Mai demult tot Emil Boc(ănel) avea ideea ca românii să înceapă să treacă pe maşini electrice. Oare acum o fi un moment bun ca toţi cei care au maşini peste 2000 de cm cubi să treacă pe maşini electrice? Doar aşa, ca să le dea peste nas proştilor care inventează impozite după cum visează noaptea.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>