Impozitarea programatorilor

Una dintre manevrele absurde ale guvernului actual al României este impozitarea la sînge a tot ce se mişcă (financiar) în ţara asta. Sau cel puţin aşa se doreşte, pentru că practica lasă întotdeauna de dorit (faptul că se strînge doar un procent mediul din taxele impuse). E foarte facil să pui tot felul de impozite, mai ales dacă nu te gîndeşti la efectele pe care ele le produc, iar acum este la modă. Impozitele şi incompetenţa guvernanţilor este un subiect care revine constant în atenţia tuturor.

Despre una dintre aceste impozite am scris aici, este vorba de eliminarea scutirii de impozite, şi este cazul să revin asupra ei. O fac pentru că în ultimele zile s-a tot spus că de fapt a fost o confuzie, o neînţelegere, că de fapt nu se dorea niciodată să fie eliminate scuturile de impozite. Adică bla-bla-urile obişnuite.

Pînă la urmă cine i-a futut pe guvernanţi şi cît timp a făcut-o pînă să-şi dea seama de eroarea pe care o fac? Se ştie cine a fost glasul revendicărilor, dar cine a fost de fapt în spatele lui?

Ar fi frumos să ne spună şi nouă reţeta, mai sînt multe erori (scuze: Orori) care se merită corectate.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>