Freelancer.com a cumparat pagina din Marea Britanie Freelancer.co.uk

După cum probabil ştiţi deja, există pe reţea o mulţime de site-uri pentru externalizarea procesului de producţie (de programe, de traduceri, şi aşa mai departe, e vorba de o listă întreagă de domenii). Cu alte cuvinte, persoane sau firme caută oameni liber profesionişti (freelancer în engleză) care să lucreze pentru ei fie temporar, la cîte un proiect sau altul, fie pe un termen mai lung. Cîteva dintre cele mai cunoscute site-uri în domeniu sînt odesk.com, guru.com şi freelancer.com, ele devenind în timp adevărate pieţe în care se oferă tot felul de slujbe.

De exemplu, pe freelancer.com au fost puse la bătaie peste 550 de mii de oferte de proiecte cu o valoare totală de peste 50 de milioane de dolari americani. Iar acum au cumpărat un domeniu concurent de pe piaţa britanic. Este vorba de freelancer.co.uk şi, astfel cei peste 16 mii de clienţi din Marea Britanie pot intra în legătură cu cei peste 1,4 milioane de profesionişti de la freelancer.com răspîndiţi în toată lumea. Termenii cumpărării nu au fost făcuţi publici.

Mai multe informaţii aici.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>