Emil Boc si antireclama la Dacia Duster

O ştire de pe Mediafax îl are în vizor pe Emil Boc şi Dacia Duster (aici). Din punctul meu de vedere, prim ministrul este asociat cu imaginea Duster-ului iar acesta poate avea doar de pierdut din asta. Maşina preferată a unui personaj de poveste ca şi Emil Boc nu poate defeni populară într-o ţară în care multe oale se vor sparge în bostanul personajului.

Conform articolului, el a declarat: “Cînd voi fi în situaţia să-mi cumpăr o nouă maşină, vă asigur că prima mea opţiune va fi Dacia Duster. Sper să o conving şi pe soţie să aibă aceeaşi opţiune ca mine. Deocamdată, am o maşină la care încă trebuie să plătesc rate. Pot să spun că este o maşină confortabilă, silenţioasă. Cred că este o maşină (n.r. – Dacia Duster) de familie ideală. Ar putea fi o soluţie pentru fiecare român”.

La Uzinele Dacia Mioveni, Emil Boc a testat două tipuri de autoturisme Duster, unul cu motor pe benzină, iar altul cu motorizare Diesel. S-o fi declarat satisfăcut,de ele, dar pe de altă parte, mereu noul prim ministru doreşte o strategie naţională de trecere la automobile electrice (conform Agerpres). El a anunţat ieri la Piteşti că în viitoarea şedinţă de guvern va constitui un grup interministerial de lucru pentru stabilirea platformei viitoare a taxei de poluare auto şi pentru pregătirea strategiei României în vederea trecerii la automobilul electric. Potrivit lui, grupul interministerial de lucru va alcătui strategia ţării pentru maşina electrică din viitor.

Vorbe mari pentru un om atît de mic. Este incapabil să organizeze bunul mers al treburilor în ţara asta (indiferent de ce fel de echipă i-ar sta alături) şi vrea lucruri pe termen lung în pragul falimentului.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>