Emil Boc a ajuns sa se bata cu reporterii pe microfon

În cursul zilei de azi relaţia dintre Emil Boc şi reporteri a atins noi culmi de amuzament şi de ridicol. Pînă acum Emil s-a plîns de reporteri că-l prezintă intenţionat ca fiind prost şi incapabil (o fi folosit el alte cuvinte, dar asta este imaginea lui), reporterii (şi televiziunile în general) s-au plîns de aberaţiile pe care guvernul Boc X le-a tot scos în ultimele luni… partea proastă este că toţi au dreptate.

Prima reacţie la faza de azi am văzut-o pe una dintre Antene (1 sau 3) în care fufa-reporter se plîngea pe un ton foarte revoltat că prim ministrul a luat microfonul unui reporter de la Realitatea TV pentru a se face auzit cît mai bine şi pentru a prezenta una dintre acţiunile televiziunii în cauză. Da, ştiu, nu este deloc plăcut să-i spun prezentatoare fufă, dar pentru moment chiar nu pot găsi un termen mai potrivit pentru ea. Tonul folosit de ea nu mi-a făcut deloc plăcere şi n-am rezistat mai mult de un minut sau două să îi ascult discursul.

Au urmat şi alte reacţii în mass-media, nici una nu mă încîntă prea tare. Unele m-au amuzat, de exemplu compunerea de copil de grădiniţă citită de Cristian Tudor Popescu aici, dar cea mai mare parte sînt mediocre.

Reacţia şi discursul lui Emil Boc pot fi observate şi în filmuleţul de mai jos, trageţi voi concluziile. Nu aprob prea mult reacţia lui, dar cu siguranţă nu îmi place manipularea pe care o practică o mare parte a mass-mediei româneşti. O fi avînd Boc(ănel) defectele lui, mai mult decît o grămadă, dar uneori are şi el dreptate. Acum a reuşit să se facă auzit, dar nu neaparat aşa cum dorea.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>