Discursul de rahat din seara asta a lui Emil Boc

Emil Boc tocmai este scos la înaintare pentru a explica acţiunile de azi ale guvernului şi dacă n-aş rîde de ce spune mi s-ar face greaţă. Este prea multă vorbăraie pentru prostiile lor, se bîlbîie, transpiră, promite o mulţime de rahaturi dar chiar nu ştiu cum vor scoate bani din piatră seacă pentru toate chestiile alea.

Mereu noul prim ministru spune chestii care-s cunoscute muullltttă vreme….: am ajuns în rahat pentru că, deşi se ştie de cîţiva ani că consumăm mai mult decît producem, nu s-a făcut nimic pentru a încuraja producţia. S-a tot consumat mai departe…

Nici acum nu se face (cam) nimic pentru a încuraja producţia. Guvernul a adoptat planul de austeritate care taie la sînge din plăţile făcute la oameni (salarii, pensii, şi aşa mai departe). Promite că vor susţine programe precum prima casă (adică o chestie care este pe moarte), programul rabla (care nu a reuşit decît să scoată din impas o anumită porţiune, foarte îngustă, a economiei care numai pe producţie nu se bazează), şi aşa mai departe.

N-am de gînd să mă iau de toate detaliile discursului, de toate greşelile lui Emil, am lucruri MULT mai bune de făcut. Un papagal ar spune aceleaşi chestii ca şi Boc în seara asta cu puţin efort ca să-l învăţăm… dar cred că chiar şi papagalului a ajuns să i se facă greaţă de discursul ăsta.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>