Dezbatere hotnews: greseala a fost a lui Andrei Gheorghe sau a Codului Rutier

Cred că încep să mă obişnuiesc cu aoleu-rile cam des. De ce? Pentru că: aoleu!!! Acum vreo 25 de ore (aproximativ) Andrei Gheorghe şi un alt şofer au trecut printr-o tamponare împreună. Nimic neobişnuit, nu? Se poate întîmpla oricui, mai ales după ninsorile din ultimele zile.

Ceea ce nu se întîmplă chiar zilnic este că o persoană publică să fie implicată în aşa ceva. Aşa că ziarele şi posturile tv au profitat din plin de asta şi cam toată mass-media a început să vuiască despre eveniment. Faptul că Andrei Gheorghe a refuzat să i se recolteze probe de sînge nu a făcut decît să pună paie de foc… conform legislaţiei în vigoare acest refuz este caz penal.

Frunzărind ştirile hotnews am văzut una care mi-a atras atenţia.  Are titlul “Cine greşeşte: Andrei Gheorghe sau Codul Rutier?” şi o puteţi găsi aici. Este o dezbatere pe care cei de la hotnews doresc să o pornească printre cititori.

Cu alte cuvinte: aoleu! Adică puneţi legea sub discuţie?!?! Dacă Badea Ion sau un alt oarecare de pe stradă ar fi fost în aceeaşi situaţie nu v-ar fi păsat prea tare, dar pentru că Andrei Gheorghe a refuzat să se supună legii o puneţi sub discuţie? Păi nu sîntem cu toţi egali în faţa legilor? S-a trezit unu prost şi voi vă luaţi după el?

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>