Conspiratie la presedintele Traian Basescu si Emil Boc

SRI-ul a făcut azi un anunţ important: a fost anihilată o conspiraţie care atenta la securitatea peşedintelui Traian Băsescu şi a prim ministrului Emil Boc.

În faţa uneia dintre casele dintr-o zonă inundată s-a găsit dispozitivul din imaginea alăturată. Proprietarul clădirii a fost arestat imediat, în ciuda protestelor sale şi ale familiei şi prietenilor. Datorită vizitelor inopinante ale acestora (preşedintele şi premierul) în zona sinistrată s-a considerat pe bună dreptate că dispozitivul a fost creat intenţionat pentru a-i prinde în cursă. Proprietarul, familia şi prietenii sînt anchetaţi pentru a se afla ce planuri aveau cu cei mai importanţi oameni politici din România.

Actualizare ulterioară: Elena Udrea a fost anunţată despre existenţa conspiraţiei şi s-a deplasat la faţa locului sub protecţia SRI, a poliţiei şi a SPP-ului. Spre marele regret al acestora, Elena Udrea a fost prinsă imediat în cursă. Operaţiunile de salvare sînt în derulare. S-a cerut ajutorul armatei.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>