Supravirtual

Supravirtual este unul dintre proiectele mele, daca ii pot spune asa. A aparut in august 2005, iar pagina ei este Supravirtual.ro. De acolo am si preluat descrierea de mai jos. Activitatea principala este realizarea de pagini web.

Supravirtual SRL este o firmă de consultanță și realizare de programe de calculator înființată în anul 2005. În ultimii ani am realizat proiecte în urma cărora firme sau persoane fizice și-au îmbunătățit activitatea folosind produse software (programe de calculator) adaptate nevoilor proprii.

Unul dintre țelurile pe care ni le-am trasat este eliminarea metodelor ad-hoc (formulare sau unelte greu de folosit – atît pe suport fizic, cît și suport virtual) care sînt de cele mai multe ori insuficiente. Asta poate fi realizată doar prin furnizarea unor soluții informatice la cheie, în funcție de cerințele și necesitățile clientului, care să urmărească fidel activitatea derulată. Sistemele informatice existente pot oferi prea puține sau prea multe facilități, nefiind niciodată adaptate nevoilor clientului.

Vă invităm să ne contactați pentru a analiza împreună avantajele pe care le puteți obține în urma dezvoltării unei soluție informatice la cheie, adaptată cerințelor și nevoilor dumneavoastră.

Oferim întreaga gamă de servicii TI începînd de la consultanța inițială gratuită, continuînd cu dezvoltarea și predarea proiectului și terminînd cu întreținerea și promovarea acestuia.

Etapele prin care trece un proiect pînă la finalizare sînt următoarele:

1. Consultanța inițială;

2. Stabilirea cerințelor și predarea estimării;

3. Design grafic (sigla, formatul paginii, interfața cu utilizatorul);

4. Confirmarea design-ului și alegerea variantei preferate de către client;

5. Implementarea variantei alese într-un cod sursă (html, php în cadrul paginilor web sau alt cod pentru celelalte programe);

6. Optimizarea paginii pentru motoarele de căutare (pentru paginile web);

7. Alcătuirea elementelor interactive (meniuri/animații – pentru paginile web);

8. Construirea elementelor dinamice (baze de date, partea de administrare, autentificare – pentru paginile web);

9. Testarea proiectului și predarea acestuia;

10. Întreținerea proiectului;

11. Promovarea pe rețea atît pe paginile proprii cît și pe alte pagini cu public țintă.

Oferim două tipuri de publicitate: activă și pasivă.

Publicitatea pasivă implică optimizarea paginii dumneavoastră, fie existentă sau in stadiu de proiect, pentru vizibilitatea sporită în cadrul motoarelor de căutare.

Pentru publicitatea activă oferim campanii de promovare prin formule grafice, articole de promovare în oricare dintre paginile noastre (în cadrul celor existente acum și în cele ale căror realizare este în curs, după ce ele vor fi gata ).

Prețul de bază pentru publicitatea în format grafic este de 10 Euro/o mie de afișări putînd beneficia de reduceri în funcție de volumul contractat. Pentru detalii puteți folosi formularul de contact.