Compresor climatizare masina

Unul dintre lucrurile cu care am intrat în contact azi au fost compresoarele pentru climatizare pentru maşină. Un prieteni avea o problemă cu compresorul şi vroia să-l schimbe. S-a interesat pe la magazine şi pe la prieteni căutînd o marcă anume de compresor (nu i-am reţinut denumirea pentru că, la drept vorbind, nici nu m-a interesat prea tare, dar este una mai greu de găsit). Evident, a ajuns şi pe la mine. În cele din urmă. Aşa că l-am trimis la cineva despre care ştiu că se ocupă cu aşa ceva, este reprezentantul zonal pentru o firmă din Ungaria, pagina pentru România a firmei respective este compressor-express.ro.

Faza a venit şi a trecut, nu ştiu ce s-a mai întîmplat cu prietenul meu şi compresorul lui. Foarte probabil că o să-mi spună zilele astea, cînd o să mai vorbesc cu el. Dar am rămas un pic atent la pagina respectivă şi la ce este în spatele ei.

Ideea din spatele afacerii mi se pare interesantă şi bună. Din cîte ştiu, afacerea a pornit din Ungaria cu o pagină web şi a cumpărat domenii în mai multe ţări din Europa căutînd pieţe de desfacere. Corect, nu? E perioadă de criză şi probabil că nu sînt prea mulţi cumpărători doa în Ungaria. Dar adunaţi cu posibilii cumpărărtori din ţări precum Italia, Germania, Franţa, Polonia, Spania numărul lor creşte considerabil.

Din punctul meu de vedere mi se pare o idee bună, ar trebui studiată un pic mai în detaliu.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>