Frunzulita lu peste de pe sigla de marca a Romaniei

Am de comentat despre noua obsesie a mass-mediei româneşti. Da, este vorba despre o ştire care a apărut doar ieri, este probabil prea devreme pentru a o considera o obsesie, dar din ce-am ajuns să aflu despre televiziun (în general) nu vor lăsa subiectul ăsta din mînă prea uşor. Este prea… siropos.

Evident, este vorba de sigla de marcă a României şi despre frunzuliţa care a fost preluată de pe reţea şi refolosită. Evident, cei de la Antene au sărit pe ministerul Turism şi pe Elena Udrea ca nişte cîini turbaţi, cu spume la gură, dar era de aşteptat. Nu mă înţelegeţi greşit: nu am de gînd să iau apărarea ministerului a blondinei de la Cotroceri, dar nici pe cei de la Antene nu îi aprob. Obsesiile lor nu le aparţin în întregime, doar metodele de acţiune care-s de o mediocritate incredibilă.

Mă întreb, retoric, evident, cît va ţine această nouă obsesie. Şi, mai ales, mă întreb dacă va avea un rezultat benefic.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>