Victor Ponta versus Mircea Geoana

Din cîte am înţeles, prin PSD se duce un atac frontal la adresa lui Mircea Geoană. Aparent asaltul la Prostănac a început din partea lui Victor Ponta. Unele semne le-am observat de ieri, dar de-abia azi mi-am făcut o idee asupra anvergurii atacului şi nu pot decît să mă amuz. În mod normal îl ignor pe Geoană pentru că nu-l văd capabil să spună sau să facă ceva constructiv sau interesant şi nu-mi pierd timpul cu nimicuri, iar pe Ponta îl ignor pentru că nu-mi place de el. Nu am încredere într-un asemenea personaj şi îl consider capabil să facă abuzuri de fiecare dată cînd va avea ocazia. Aşa că a trebuit să aflu de la alţii mai multe detalii despre ce se întîmplă pe acolo.

Nimic nou, nu? Pînă acum nu am reuşit să parcurg toate detaliile acuzaţiilor, directelor şi a upercuturilor pe care le-au schimbat în ultimele zile, probabil nu voi ajunge niciodată să le parcurg pe toate. Dar este interesant să urmăresc jungla umană în acţiune, în care o “fiară” o ucide pe alta, iar aceasta, mai întîi debusolată, nu ştie cum să se apere. Pot doar să bănuiesc care va fi rezultatul final al bătăii (doar în declaraţii, pe moment) dintre cei doi, dar este un spectacol jegos care, într-un fel, se merită urmărit. Motivul e simplu: mai devreme sau mai tîrziu cîştigătorul (eventualul cîştigător) va trebui doborît la rîndul lui şi trebuie învăţat modul lui de acţiune.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>