Traian Basescu, Emil Boc si politia

În urma scandalului stîrnit de protestele justificate ale poliţiştilor în Bucureşti preşedintele Traian Băsescu şi prim-ministrul Emil Boc au declarat că renunţă la serviciile poliţiei rutiere (şi a poliţiei în general) în acţiunile care vor implica protecţia lor şi dirijarea traficului la mişcările coloanelor oficiale prin ţară. Probabil s-or fi ofticat că poliţiştii au strigat “Ieşi afara, javra ordinară!” la porţile Cotroceniului cu ocazia protestului dar s-au legat doar de aspectul legal al acestuia.

Am citit pe reţea că Sorin Dumitraşcu, lider al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), i-a mulţumit preşedintelui pentru că nu a renunţat şi la serviciile penitenciarelor.

Nu pot spune că-s foarte ataşat de poliţişti, am avut şi eu mici divergenţe cu ei legate de condusul prin România, ca majoritatea românilor de fapt, dar în situaţia asta a protestului îi aprob. Sper doar că penitenciarele îşi vor aminti cu drag de acest moment, în care Traian Băsescu şi Emil Boc nu au renunţat (încă) la ele şi vor pune multă dragoste cînd vor îngriji camerele rezervate special pentru cei doi pentru perioadele (de preferabil cît mai lungi) în care aceştia vor fi găzduiţi acolo.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>