La cozi pentru depunere de acte

Foarte probabil că, dacă nu apare nimic tragic pentru a declanşa obsesiile mass-mediei, ştirea zilei de azi sînt cozile provocate de cei care s-au îngrămădit să-şi depună declaraţiile. Dovezile tîmpeniei guvernanţilor şi a haosului legal în care ne-au aruncat sînt evidente tuturor, mai ales a celor care azi îşi pierd cîteva ore din viaţă şi-şi ard cîţiva neuroni din cauza altora.

Trăim în era electronică, era internetului. Toată documentaţia asta care se păstrează încă pe hîrtie se poate manevra şi electronic. Am auzit ieri o scuză că funcţionarii publici au nevoie să îi vadă la faţă pe contribuabili şi să-i vadă cum semnează actele… dar ăla care a spus chestia asta s-a născut în epoca de piatră şi nu a auzit încă de semnătura electronică.

Tragedia nu este că oamenii aşteaptă ca nişte vite să le vină rîndul să depună nişte acte, tragedia este că ei acceptă fără să crîcnească.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>