Toamna orădeană versus meciul de fotbal

În seara asta sînt nişte concerte în parcarea de pe strada Independenţei ca parte din Toamna Orădeană şi Oktoberfest la hotelul Ramada. Prietenii cu care trebuia să mă întîlnesc în seara asta erau împărţiţi între cele două evenimente, aşa că m-am plimbat un pic pe strada Primăriei pentru a ajunge dintr-un loc într-altul.

Nu pot spune că a fost o seară excepţională. În primul rînd pentru că concertul lui Laurenţiu Duţă a început cu vreo două ore mai tîrziu, pe la ora 21, iar Horia Brenciu nu am idee cînd a cîntat. Sau dacă s-a apucat să cînte. Oameni nu prea erau, cel puţin nu atîţia cit mă aşteptam să fie. Meciul România-Franţa de la ora 22 şi-a pus amprenta asupra prezenţei la cele două evenimente. Chiar şi dintre prieteni vreo doi au spălat putin repede din cauza meciului. Nu sînt microbist, aşa că nu mă prea interesează meciul ăla… din punctul meu de vedere nu-i decît o nouă menţiune a jocului prost a fotbaliştilor români. Meciul e departe de a fi gata, dar am o bănuială asupra finalului său.

Singurul motiv pentru care nu sînt încă acolo, la concert, este că la un moment dat Laureţiu Duţă s-a apucat să chinuie nişte melodii de-ale lui Michael Jackson, aşa că m-am plictisit de moarte (ca să nu mai pomenesc senzaţia neplăcută cînd l-am auzit făcînd asta) şi m-am cărat spre casă. Deocamdată.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>