Politica lui Tokes Laszlo

După ce individul ăsta cu post de parlamentar prin parlamentul Europei s-a apucat să pună ilegal şi în mod repetat tăbliţe cu nume ungureşti de străzi prin Oradea (evident, nu singur, ci cu ajutorul unor complici), mai recent s-a apucat să-şi facă şi un partid politic care să susţină autonomia teritorială (sau cel puţin aşa am înţeles de aici). Adică o altă tentativă care ar urma să-l adică pe acest pastor reformat mai aproape de obsesia lui.

Nu pot să nu mă întreb ce anume trebuie făcut ca să-l convingem pe individul ăsta că nu face tocmai bine. Cu siguranţă că acţiunile lui ar aduce anumite avantaje unora, de fapt doar cîtorva, dar majoritatea ar fi cu siguranţă dezavantajată de aşa ceva. Eu ştiu ce aş face ca să-l conving, sau măcar să-l opresc într-un mod mai mult sau mai puţin permanent, dar cu siguranţă nu este un exemplu demn de urmat. Cel puţin nu dacă te consideri o persoană civilizată şi cu respect al legilor statului. Dar nu am de ales: cu maimuţoii nu poţi să te înţelegi cu vorba bună.

Am ales ca titlul “Politica lui Tokes Laszlo” pentru simplul motiv că aceasta este profund anti-românească, dacă nu aţi înţeles aşa ceva vă spun eu. Întîmplător sînt român şi nu pot să accept o asemenea politică.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>