Mesajul Madalinei Manole

Un pic mai devreme eram cu treaba prin casă şi cineva mi-a sugerat să mă uit la televizor. La ştirile de la protv de la ora 19, ca să fiu mai precis. Am aprins televizorul doar pentru a urmări o ştire care a urmat a avut-o ca subiect pe Mădălina Manole… din nou. Chiar şi la cîteva luni de la moartea ei Mădălina este subiect de ştiri la o oră de maximă audienţă.

Ştirea a arătat un filmuleţ cu artista în care ea se filma în oglindă şi făcea semne de despărţire, se spunea că ea a fost prezentată în emisiunea de rahat a lui Măruţă de dinaintea ştirilor. Dobitocii de la televiziune au spus că era un mesaj adresat celor pe care i-a lăsat în urmă şi că ştia de atunci că urma să se sinucidă.

Din punctul meu de vedere interpretarea lor este pur subiectivă şi că nu este decît o nouă încercare de a atrage atenţia proştilor uşor impresionabili. Am spus-o de destule ori în ultimul timp: televiziunile româneşti şi-au făcut obiceiul de a se hrăni cu suferinţa oamenilor, sînt doar nişte şacali în căutare de telespectatori, iar prezentarea acestui filmuleţ este o dovadă în acest sens.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>