Antena 3 si situatiile extrem de tragice

În seara asta a avut loc un eveniment la maternitatea Giuleşti din Bucureşti. Încă mi-e relativ neclar cînd şi cum s-a întîmplat, am fost mai mult plecat în ultimele ore şi n-am avut acces nici la televizor şi nici la internet. Oricum, acolo a avut loc o explozie şi au fost afectaţi bebeluşii de la terapie intensivă: 3 dintre ei sînt morţi iar 8 au fost transferaţi la alt spital în situaţie critică. Aparent, a fost un accident, dar încă nu se ştie sigur. Se va afla în următoarele zile.

O situaţie foarte gravă, mai ales că încă nu pot fi identificaţi nici unul dintre copii. Nici cei decedaţi şi nici cei care încă trăiesc. Spitalul afectat a fost evacuat.

Dar ceea ce m-a cam scos un pic din pepeni a fost exprimarea unuia dintre invitaţii din studionul Antenei 3. La sugestia unei prietene am pus un pic pe postul ăla tv care tocmai trata evenimentul şi, la puţin timp după aia, unul dintre invitaţi s-a scăpat spunînd că situaţia a fost extrem de tragică. Tragică a fost cu siguranţă, o poate spune oricine, dar mulţi mai spun ceva: că “tragic” nu are grade de comparaţie. O situaţie nu poate fi mai mult sau mai puţin tragică, nu poate fi cea mai tragică. Doar dacă esti prost.

Iar ăsta este doar un exemplu că televiziunile, pe lîngă faptul că se comportă ca nişte hiene şi se hrănesc cu suferinţa oamenilor, mai şi masacrează la zor limba română. Iar celelalte exemple sînt fără număr, fără număr…

Voi ce le-aţi face? Eu ştiu ce le-aş face, dar dacă v-aş spune ar însemna să pun o mulţime de pătrăţele roşii peste tot pe pagină la articolul ăsta.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>