Nebuni la volan in Caransebes

Azi a avut loc un accident mai puţin neobişnuit. Locaţia este aeroportul din Caransebeş, cu ocazia unui concurs de motociclete. Participanţii erau juniori, adică copii. Din ce s-a spus la ştiri, doi nebuni (nu-s medic psihiatru şi nici n-am avut prilejul să-i psihanalizez pe cei doi indivizi dar nu pot fi decît nişte nebuni proşti) au urmărit concursul o perioadă, am înţeles că au consumat ceva alcool, apoi s-au urcat în maşină, au rupt bariera din cauciucuri puse unul peste altul, şi au demarat în viteză pe pistă. Nu au oprit în ciuda încercărilor arbitrilor de a-i face să se oprească şi, în cele din urmă, au lovit nişte copii şi motocicletele lor. 4 copii accidentaţi au ajuns la spital, dar cîţiva dintre ei au plecat fără probleme majore.

Pînă la urmă nebunii au fost reţinuţi de poliţie, dar numai după ce au fost opriţi la capătul unei curse de cîţiva kilometri în care au fost urmăriţi de către restul participanţilor la concurs. Am înţeles că s-a dorit linşarea celor doi nebuni… ar fi scăpat ieftin. Originea bună (cel puţin al unuia dintre ei) nu ar trebui să fie o piedică în aşa ceva… dacă comiţi o asemenea tîmpenie trebuie să plăteşti pentru ea. Poate că poliţia le va găsi o scuză, poate că nu. Dar eu aş prefera varianta cu linşarea. Este o pedeapsă bună pentru acei nebuni care sînt un real pericol pentru cei din jurul lor.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>