Serialul Lost la final

Miercuri seara a fost difuzat pe AXN ultimul episod al serialului Lost. După 6 ani de aventuri pe insulă, pe lîngă insulă, prin timp şi spaţiu, echipa a ajuns cu filmările la final şi au pus capăt şaradei.

N-aş putea spune că am urmărit serialul… cel puţin la început. Mai prindeam unele secvenţe sau ceva episoade cînd eram prin preajma televizorului deschis, dar nu i-am acordat prea multă atenţie. De aceea, cel puţin acum, găurile pe care le am cînd vine vorba de acţiunea filmului sînt foarte mari. Dar, treptat, misterele din serial mi-au atras atenţia şi am început să mă uit mai în detaliu şi mai periodic. Nu cred că are rost să vi-l povestesc, deja ştiţi despre ce e vorba. iar dacă nu ştiţi, uitaţi-vă.

Ştiu că unora nu le place, li se pare prea tras de păr. Dar mie mi-au plăcut unele chestii din film, aşa că va trebui să-l revăd. Pe tot. Pe urmă o să revin cu o părere mai avizată.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>