Rataciti prin Timisoara

Azi am fost prin Timişoara şi mi s-a întîmplat o chestie care m-a cam dat pe spate (la figurat, evident). La un moment dat, după ce am terminat ce aveam de făcut, am stabilit să mă întîlnesc cu nişte prieteni şi m-am apucat să îl aştept pe unul dintre ei lîngă sediul Continental (firma, nu hotelul). La un moment dat mă abordează un cuplu de tineri (băiat şi fată) de vreo 20 şi ceva de ani care m-au întrebat dacă ştiam unde se află hotelul Reghina… se cazaseră acolo azi dimineaţă. Pentru vreo două secunde m-am uiat la ei ca la felul 10, în sensul “mai există cineva care s-a cazat la un hotel şi a plecat la plimbare fără să-şi ia nişte puncte de reper elementare?” apoi le-am indicat direcţia în care se afla hotelul. Mai ales că era aproape, la nici 300 de metri, pe o stradă laterală. Îl ştiam primul după ele (după ce au plecat cei doi am aflat că între timp apăruse încă unul) de pe vremea cînd lucram la Siemens (actualul Continental) acum vreo 8 ani. Mi-e greu să cred că cei doi nu au reuşit să-l vadă, mai ales că spuneau că se apropiaseră dinspre strada Clujului (nu ştiu cum se numeşte acum) de unde hotelul este vizibil.

Chiar, vouă vi s-a întîmplat vreodată să vă rătăciţi într-un oraş pe care l-aţi vizitat şi să nu mai găsiţi hotelul în care v-aţi cazat? Mă interesează mai ales vîrsta la care vi s-a întîmplat evenimentul.

Articol preluat de aici.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>