Bine ai venit, Florin Ciucaş!

Nu ştiu dacă scandalagiul care comentează pe diverse bloguri orădene este Florin Ciucaş sau nu (nu pot să dovedesc asta doar pentru că cineva a decis să se semneze cu numele lui), dar vreau să-i urez un mare Bine ai venit! în clubul admiratorilor celor care frec menta.

Nu-l cunosc pe Florinel decît din auzite, de meserie este jurnalist, dar, citind comentariile de pe acele bloguri orădene de care pomeneam mai devreme mi-e jenă să-l numesc jurnalist. Cel care se semnează astfel este (în cel mai bun caz) un scandalagiu notoriu. Azi i-a numit pe bloggerii orădeni “clubul frecătorilor de mentă anonimi” şi este ceva frumos luînd în considerare restul comentariilor pe care le-am citit pînă acum. Nu mă consider a fi un blogger, dar fac parte dintre cei care scriu constant, inclusiv despre evenimentele din Oradea. Unii mă consideră a fi blogger, de multe ori prefer să-i las să creadă aşa fără să-i contrazic… e treaba lor dacă vor sau nu să afle mai multe informaţii sau să se rezume la această activitate.

Revenind la subiect, adică la scandalagiu, îl invit să viziteze clubul frecătorilor de mentă şi să încerce să nu se enerveze prea tare de calitatea superioară a articolelor (comparativ cu cele de pe ebihoreanul.ro, cel mai tare site de bancuri şi trolling din Oradea)… S-ar putea să-i pleznească vena de la tîmplă, aia care i se zbate de fiecare dată cînd citeşte ceva bun şi nu e scris pe Bihoreanul.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>