3 accidente de motocicletă, 3 motocicliști în spital, 3 paturi în salon

3 accidente de motocicletă, 3 motocicliști în spital, 3 paturi în salon. Vine televiziunea și ia interviu motocicliștilor. Primul motociclist avea un picior în ghips.

Reporterul îl întreabă:

− Cum s-a întîmplat accidentul? Văd că aveți un picior în ghips. Nu aveați viteză mare, nu-i așa?

Motociclistul îi răspunde:

− Păi să vedeți… eu.. cu motoreta.. 300 km/h… coaja de banană pe carosabil… am derapat puțin, am recăpătat controlul, dar totuși am intrat în șanț lejer, am o mică fisură pe tibia stîngă, trece, nimic grav.

Al doilea motociclist avea o mînă și un picior în ghips. Reporterul îl ia şi pe el la întrebări:

− La dumneavoastră cum s-a întâmplat? Văd că aveți o mână și un picior în ghips!

− Eu mergeam liniștit pe stradă… 250 la oră… știți… pe chopper .., cînd deodată văd unu cu motoreta că mă depășește. Zic: ,,nu se poate, nu e mai tare ca mine, şi accelerez după el. Deodată îmi sare pe vizorul căștii o coajă de banană de la motocicletă, mi-a blocat vederea, am frînat… am derapat puțin… am o mică fisură de tibie și peroneu, puțin luxat antebrațul.. nimic grav, trece.

Al treilea motociclist era ca o mumie, ghipsat din cap în picioare. Reporterul întreabă curios:

− Precis dumneavoastră aveați viteză, nu glumă!.. Cum s-a întîmplat?

− No, eu… scuter… 50 la oră.. Trec pe lîngă mine 2 motocicliști în viteză. Eu am crezut că stau pe loc, și… m-am dat jos de pe scuter… M-am rostogolit eu un pic.. m-am ridicat în picioare și văd doi motocicliști în șanț. Erau răniţi. Îmi arunc casca, fug să îi ajut și… a dracului coajă de banană… iau o ceafă de asfalt… și traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporară!!!

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>