Cum sa suni la politie pentru a prinde niste hoti cind esti batrin si lipsit de mijloace

Povestea asta circulă de ceva timp pe internet, are toate şansele să fie una reală, nu o glumă.

Cum sa suni la politie pentru a prinde niste hoti cind esti batrin si lipsit de mijloace

Georges PHILLIPS, un batrin din Vancouver, se pregatea de culcare, cind sotia ii spune ca a lasat lumina aprinsa in curte. Georges s-a dus s-o stinga si a vazut ca hotii ii furau din curte si din gradina. Suna repede la Politie si este intrebat daca hotii au intrat in casa si l-au atacat.

– Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina.

Operatorul ii raspunde:

– Ne pare rau dar toate masinile de patrulare sint pe teren. Incuiati-va in casa si vom trimite pe cineva cind se intoarce la sediu.

Georges multumeste, inchide telefonul si asteapta vreo de 30 secunde si suna din nou la politie:

– Buna seara, tocmai v-am sunat putin mai inainte, sa va spun de hotii din curte… Nu va mai faceti griji si nu mai trimieti pe nimeni sa verifice. Tocmai i-am impuscat.

Apoi a inchis telefonul. In urmatoarele 5 minute 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de pompieri, o ambulanta si seful politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii in flagrant delict.

Un politist ii spune:

– Credeam ca i-ati impuscat…

La care Georges raspunde:

– Si eu, care credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil…

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>