Concursul din bar cu sticla de ţuică, cîinele şi bătrîna

Merge unu intr-un bar si vede in spatele tejghelei un borcan plin ochi cu bancnote de 50 de euro. Evalueaza din ochi suma care se afla in borcan si, curios, il intreaba pe barman:

– Care-i treaba cu borcanu’?

– Pai daca pui o bancnota de 50 de euro si treci 3 teste toti banii din borcan sint ai tai.

– Si care sint cele 3 teste ?

– Regula este sa le afli dupa ce pui bancnota de 50 in borcan.

Ii da omul o bancnota de 50 la barman, barmanul o baga in borcan si ii spune:

– Treaba merge cam asa: prima data trebuie sa bei dintr-un foc, o sticla intreaga de tuica, apoi sa mergi in spatele barului, in curte, unde avem un pit bull pe care il doare tare rau o masea. Tu, cu miinile goale, trebuie sa i-o scoti. Ultimul test este cu o baba de 90 de ani, locuieste deasupra barului. Niciodata in viata ei nu a avut orgasm, tu trebuie sa o ajuti la capitolul asta.

– Stiu ca am dat bancnota de 50, dar nu fac testele. Trebuie sa fii nebun sa bei o sticla de tuica si apoi sa mai executi si testele urmatoare.

– Este alegera ta, dar banii ramin in borcan, zice barmanul.

Dupa ce bea cateva pahare, omul nostru prinde curaj si-l intreaba pe barman:

– Unde dracu-i sticla aia de tuica?

Barmanul ii da sticla. Omul, cu ambele miini pe ea, o goleste fara sa se strimbe, apoi, impiedicindu-se, isi face drum catre curtea din spate, de unde, foarte curind, se aud zgomotele luptei crincene. Dupa un timp, se asterne o liniste deplina si fix cind restul clientilor si barmanul credeau ca eroul nostru a murit el intra pe usa, muscat, zgiriat si cu camasa flenduri pe el, se indreapta spre bar si, spre stupefactia asistentei, striga:

– Noooh.. acu’ unde-i baba aia pe care o durea maseaua?

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>